вторник, 19 февруари 2008 г.

Рецепти на Хамбургерите

Чизбургер:топло хлебче, телешко месо, сирене “Чедър”, кетчуп, горчица, кисели краставички, лук.Пилешки бургер:топло хлеб4е.МакТост:топло хлебче, шунка, сирене “Ементал”.Филе-о-Фиш:топло хлебче, по средата филе от бяла риба, сос “Тартар” и сирене “Чедър”.Двоен чизбургер:топло хлебче с две парчета телешко месо, две парчета сирене “Чедър”, кетчуп, горчица, кисели краставички и лук.МакЧикънвкусно златисто пилешко месо в топло току-що изпечено сусамено хлебче, свежа салата и специаленМак4икън сос.Биг Мак:сусамено хлебче с две парчета телешко месо и специален сос Биг Мак, прясна салата, сирене “Чедър”, резенчета кисела краставичка и лук.Чикън Мак: пилешки хапки в златиста хрупкава обвивка със един сос.

Няма коментари: